KÅLKÆLLINGERNE + I DO ART

Vi har vist slet ikke fortalt, at vi for en rum tid siden begyndte at blogge lidt for I DO ART — der har vi delt en opskrift på en tærte med sæsonens skønneste kål :: G R Ø N K Å L !!

Den kommer også lige her ::

(Rød) grønkål i rigelige mængder
3 porrer
1 rødløg
___________Svitses på panden i olie.

Dejen:
Halv olie
Halv vand
Og mel til det hænger sammen —- gerne fuldkornshvedemel og almindeligt i en herlig blanding.

Tilsæt også salt.

Den æggede lim:
4-5 æg
3 dl creme fraiche – den cremefarvede tykke fra din økologiske favorit.
Et ordentligt rev muskatnød
Salt&Peber

4 comments
  1. Lotte Damsgaard Nissen said:

    Kære Kålkællinger

    Den intet mindre end fantastiske tærte, som I lavede på I DO ART er forsvundet!

    • Camilla van Norde said:

      Hej Lotte,

      Ak – ja!
      Det er sandt den er forsvundet — jeg vil lige forsøge at finde den på en af mine computere, så den kan komme op her på siden asap!

      KÅLelige hilsner
      Kællingerne

  2. Lotte Damsgaard Nissen said:

    Tak – og tak for alle de dejlige kålspirationer🙂

    • Camilla van Norde said:

      Den kommer også lige her ::

      (Rød) grønkål i rigelige mængder
      3 porrer
      1 rødløg
      ___________Svitses på panden i olie.

      Dejen:
      Halv olie
      Halv vand
      Og mel til det hænger sammen —- gerne fuldkornshvedemel og almindeligt i en herlig blanding.

      Tilsæt også salt.

      Den æggede lim:
      4-5 æg
      3 dl creme fraiche – den cremefarvede tykke fra din økologiske favorit.
      Et ordentligt rev muskatnød
      Salt&Peber

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: