KÅLSAGNE







I lørdags var det markedsdag i Køge — og det var der den ene kælling var så heldig at finde sig selv.
Ud over sig selv — fandt hun PALMEKÅL og RØDGRØNKÅL!! To så dejlige spiser det tit er lidt svært at få fingrene i.

Aftenens menu stod på KÅLSAGNE, med KÅLSALAT og KÅL CHIPS!

KÅLSAGNEN:
Svits PALMEKÅL og lad det være det første lag i KÅLSAGNEN sammen med bechamelsovs.
Næste sovselag er en tomatiseret kålsovs – og her må man selvfølgelig gerne ekspermentere men i den her var der –
løg
rødløg
hvidløg
masser af fintsnittet HVIDKÅL
porre
masser af ASPARGES KÅL (BROCOLLI)
tomat
dåsetomat
tomatpuré
RØDGRØNKÅL
Så fortsætter man ellers bare med sovs plader og bechamelsovs…
Bages i ovnen ca 45 minutter på 220 *C

SALAT:
PALMEKÅL
RØDGRØNKÅL
finsnittet æble og jordskok
og valnødder i rigelige mængder
(balsamico dressing) —- balsamico – olivenolie – dijonsennep – salt

KÅLCHIPS:
Vask RØDGRØNKÅLEN og tør den godt. Fordel RØDGRØNKÅLsbladene på en bageplade og vend dem i olivenolie.
Bag dem i ovnen ved 220 *C til de bliver sprøde – ca. 10 minutter.
Drys dem derefter med god havsalt.

NYDES I GODT SELSKAB! /////// VELBEKOMME

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: