***** Choko-tartelet med mascapone og sødKÅL ******

Denne lille chokolade tartelet er til dato den KÅL_kreation som har skabt mest forundring og
faldepåhalen-agtighed – Vores gæster er blevet forbløffet over kålens mange anvendelses muligheder — salt som sødt…

Vi har lavet en lille “how to guide” – så De kære læser, ikke har noget at misforstå —

De små tarteletter varmes i ovnen og beklædes med chokolade.
Vi smeltede mørkchokolade og tilsatte lidt fløde og smør. Så blev chokoladen ikke er hel knas agtig, men nærmere lidt blød, når den er kold.

Til vores mascaponecreme starter De med at piske pasturiserene æggeblommer med sukker – så De får en gammeldags æggesnaps. Der tilsættes vanilie fra en vanilie stang og revet citron fra en ØKO en af slagsen.
Derefter røres mascaponen i – ca. en del æggesnaps til en del mascapone. Og tilsidst vender De ca en del stiftpisket flødeskum i cremen. Mascaponecremen fyldes i med en sprøjtepose – (men kom cremen på køl og vent med at anrette til gæsterne er lige på trapperne….)

I luxus udgaven er der et lille lag af blåbær

Og tilsidst toppes med dejlig rødkål —
Fintsnittet og vendt i citronsaft og sukker – Balancer så De ender med et knasende surt/sødt bid.

Tilsidst er der ikke andet og gøre en at spise løs – med gaffel hvis De har gæster – ellers er der også den lidt mere snaskede version som vi ser her —


VELBEKOMME

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: