SPIDSKÅLSRULLER MED PORTOBELLOSVAMPE, RØDVIN OG MERE SPIDSKÅL

IMG_6419Fortiden er alle de spidskål vi støder ind i fra Spanien. Vi ved godt det ikke er et kål i sæson og alt det der, men når den helt store spidskåls craving melder sig (og det gør den jo temlig ofte) er vi ikke blege for at købe ind af de lækre sager fra vores spanske venner. Forleden stod menuen herhjemme på
SPIDSKÅLSRULLER MED PORTOBELLOSVAMPE, RØDVIN OG MERE SPIDSKÅL-
Svits lidt hvidløg og nogle portobello svampe i lidt olie. Pak spidskålet ud og tag de store blade fra, til at rulle med.
Hæld lidt rødvin på panden og lad det simre lidt – tilsæt derefter fløde, salt og peber. Den inderste del at spidskålet, den som ikke havde store nok blade til rullerne, skal hakkes fint og vendes i svampesaucen, så den bliver varm og falder sammen –
Læg de store blade på tallerknen – kom fyldet i og rul sammen.
Velbekomme….
Kærligst
Kællingerne

1 comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: