ENDELIG noget MEGA LÆKKERT at bruge KINAKÅL til!

kålkællingerne kinakål Vi kan vist godt sige, at vi har døjet lidt med at bruge KINAKÅL til noget nævneværdigt.
Men sammen med sommerens lyse aftener dumpede, der en mulighed ind på bordet ::
FRISKE FORÅRSRULLER!

Det har altid været lidt af et sommerhit for mig at rulle en stak af disse og dyppe dem i sød chili sauce.
Og den anden dag kom de altså på bordet igen.
Dem vi lavede var med en god håndfuld KINAKÅL, avocado, gulerod, agurk, frisk rød chili, masser af frisk koriander og frisk basilikum. Der kom også en klat hoisin sauce med lidt lime – og så var det ellers bare at dippedyppe derud af i sød chili sauce og hapse!

Det kræver lidt tålmodighed og fingersnilde at få skåret gulerødderne og agurk lange og fine – for ikke at tale om rulleriet!

Men hold fast hvor smager det bare af sommer og kinakålen er så smadder sprød og laber deri!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: