VAKUUMERING

kålkællingerne OBH food sealerNår man sådan køber et helt kæmpe stort hvidkålshoved – og det sker jo ret så tit for os – så kan det altså godt være lidt svært for blot to veninder at spise sig igennem det hele på én gang!

Så er det altså meget lækkert, at man kan snitte det hele op og vakuumere det. Enten i små portioner så det er lige til at tage op løbende, som der skal lave f.eks. hvidkålsdeller – eller i større portioner, så man hurtigt kan rykke ud til sin veninde og lave sommer Kål au Vin til hele opgangen**.
** Det burde man begynde på!

Ha en rigtig dejlig onsdag ––– og lad os lige håbe, at det skybrud, som vi har i vente i dag, ikke bliver så hjernedødt som sidst!

 

2 comments
  1. hedaza@gmail.com said:

    Kan man selv gøre det eller får man det gjort et sted : )?

    – Azadeh

    • Camilla van Norde said:

      Man kan sagtens gøre det derhjemme – men det kræver lige en vakuumerings maskine.

      Vi har en fra OBH, som der er ret godt sug i:)
      Sådan én skal du da ha, Azadeh!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: