Tillad os at præsentere ::: ******* GRØNKÅLS SÆSONEN *******

IMG_0012Det er vist ikke nogen hemmlighed at vi lige har holdt os en lille blogpause her den sidste måneds tid. Det har vi simpelthen lige trængt til.. Sådan helt – vi hiver stikket ud og lader cyberspace stå lidt for sig selv. Det tror vi altså er sundt og vi ved mange af vores medbloggere ude i blogland kan ha det lidt på samme måde – .. Vi må også indrømme at vi er bleve svagt glade for instagram (*Emilia*) (*Camilla*) – en anden ting vi tror mange medbloggere også kan genkende !
Men nu er vi ved at være klar til revanche — Vi har opskrifter i ærmet og sæsonnen over dem alle er skudt i gang! Nemlig ******* GRØNKÅLS SÆSONEN *******

Vores ynglings tid er simpelthen når GRØNKÅLEN kommer! Det er den mest alsidige kål og en af de sundeste ting som denne verden har at byde på! Vores helt egen danske SUPERFOOD!

Vi er allerede gået helt banans i smoothies — og i sidste weekend da vi var på klima messe i Helsingør serverede vi denne grønne sag::::

(til 4 pers som snack – til 2 pers hvis det er morgenmad)

4 store bananer
3-4 dl ufiltreret æblemost (så det dækker bunden af blenderen)
2-3 store håndfulde afstilket grønkål
1 stor håndfuld ananas
og masser af isterninger ca hvad der svarer til 1/2 liter.

Blend for fulde drøn – og vær ikke bange for at slukke blenderen og røre med en ske — og tænde blenderen igen. Vi er ude efter en god tyk smothie konsistens. Det mætter fordi der er masser af fiber i både bananer og kål, og derudover fylder du dig med masser af sunde vitaminer og mineraler.
Den her smoothie er efterhånden blevet fast inventar i begge vores morgen rutiner – Camilla pifter op med ingefær og mynte – Emilia er mest til den overstående milde version som af og til tilsættes frosne bær.

Vi glæder os til et efterår fyldt med masser af *** KÅL ***

Kærligst
Kællingerne

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: