**** BOK CHOY ****

DSC_0649
En kål som man desværre hverken ser eller smager så meget til er bok choy – Det er en lille kål fra Kina som er mega lækker… Den har et stort indhold af A vitamin af – og et utroligt lavt kalorie indhold (13 kcal pr 100 gr skulle da vidst ikke være det, der vælter regnskabet)
Man kan bruge den i salater og i varme retter og i den her opskrift har vi bare holdt det helt enkelt.
Nogen gange er det altså sådan kål er bedst.

4 små bok choy (deles på langs i kvarte)
1 spsk olie til stegning
1/2 dl soya – (den økologiske slags så vi undgår GMO)
1/2 dl sesam
1/2 dl solsikke kerner

Rist kernerne på panden til de bliver gyldne. Når de er ristet af sæt dem da til side og kom olie på panden. Svits kålen ganske kort – tilsæt soya og lad det svinde ind.
Serveres med drys af kerner og spises som tilbehør til alskens asiatiske ting fx – ris, sushi eller tofu.
Velbekomme….

1 comment
  1. Jamen hvor køber I den? Har hørt om den, men endnu ikke set den. Snakker vi Salling Super, Føtex eller ligefrem velassorterede grønthandlere?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: